Llançà

Notícia

ERC presenta la candidatura de Llançà

Divendres al vespre, a la Casa del Mar de Llançà, es va presentar la candidatura d’ERC-AM per a les properes eleccions municipals, que, encapçalada pel candidat Guillem Cusí, també integra els grups d’ICV i Unió Llançanenca. En una sala plena de gom a gom, Cusí va explicar les propostes i els objectius de la candidatura per al poble. Abans havien presentat l’acte Roger Torrent, alcalde de Sarrià de Ter i diputat al Parlament per ERC; Simó Calsina, el número dos i representant d’ICV, i Anna Giralt, la número tres i representant d’Unió Llançanenca (ULL). Torrent va parlar dels valors que ERC aporta al municipalisme: les polítiques d’esquerres, el republicanisme i la contribució des dels municipis al procés d’independència. Calsina i Giralt van resumir el procés de confluència dels tres grups fins a unir-se en una sola candidatura que vol oferir el màxim per al poble i convertir-se en una autèntica alternativa govern.

Per la seva banda, Guillem Cusí va desgranar els tres grans eixos que articulen el programa de la candidatura, que són participació, transparència i benestar. Tal com va afirmar Cusí, “volem un ajuntament amb les parets de vidre”. El candidat d’ERC també va destacar la sostenibilitat, la necessitat d’una inversió racional i l’impuls al turisme, el comerç, la pesca i la promoció econòmica.

Finalment, els membres de la candidatura d’ERC-ICV-ULL i el nombrós públic assistent van intercanviar impressions, consultes i propostes al voltant d’un pica-pica.

...