Lleida

Notícia

El regidor Ignasi Amor visita les instal·lacions d'AFANOC Lleida, al barri de Cappont

Grup Municipal
Aquest dijous al matí, el regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha visitat la seu d'AFANOC a Lleida, situada al barri de Cappont.

Les treballadores de l'entitat a Lleida han explicat a Amor quins són els projectes que AFANOC té en marxa a Lleida. A banda de la jornada del Posa't la Gorra, que cada any reuneix milers de persones a la Seu Vella i que no ha deixat de créixer en els últims anys, la Paeria i l'entitat han acordat col·laborar conjuntament en un dels nous projectes que volen tirar endavant: El Rock dels Xuclis, que es va cel·lebrar per primer cop aquest 2019 i que l'entitat ja està preparant la segona edició pel 2020.

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil. El 1988 l’entitat va ser registrada com a Associació no lucrativa amb el nº 9846 al registre d’entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.