Lleida

Notícia

La Paeria amplia els serveis de la campanya de temporers perquè puguin seguir el confinament

Grup Municipal
S’ha instal·lat una carpa al costat dels pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida, perquè les persones usuàries hi puguin romandre durant el dia
Tindran servei de dinar, que se sumarà a l’esmorzar i sopar amb què ja comptaven

L’Ajuntament de Lleida amplia els servei de la campanya dels temporers per facilitar que els usuaris puguin complir el confinament ordenat per la Generalitat.

La Paeria ha habilitat una carpa cedida per la Diputació de Lleida al recinte de Fira de Lleida, en una zona ombrejada a pocs metres dels pavellons 3 i 4, perquè les persones que hi pernocten puguin romandre durant el dia en un espai cobert i amb serveis. Es tancarà un perímetre de 61.700m2 -pavellons 3 i 4 inclosos- perquè comptin, a més, amb un espai exterior ampli.

Així mateix, l’atenció a les persones temporeres s’ampliarà amb un nou àpat, el dinar, que s’oferirà a la nova carpa, que estarà equipada amb taules i cadires. Fins ara, la campanya incloïa esmorzar i sopar als pavellons que, durant el dia, romanen tancats.

L’Ajuntament de Lleida i les entitats amb què presta el servei d’atenció a persones temporeres -Creu Roja, Sant Joan de Déu, Arrels, Cáritas i FOCCS- organitzaran activitats lúdiques per a les persones usuàries, per amenitzar les jornades del confinament.
La nit passada, 182 persones han dormit en els pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida.

La Paeria començarà a prestar entre demà i dijous l'ampliació dels serveis als temporers.