Lleida

Notícia

Miquel Pueyo demana que els diners sense concedir de les ajudes al Segrià es quedin a Lleida

Grup Municipal
El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, ha visitat avui l’Ajuntament de Lleida on l’ha rebut el paer en cap Miquel Pueyo.

A l’acte han assistit el tinent d’alcalde Toni Postius, el regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Ramon Alturo.

L’alcalde ha aprofitat per demanar al conseller que realitzi les gestions oportunes perquè es pugui quedar a Lleida l’aproximadament 1,2 MEUR que ha quedat sense concedir dels 4,5 MEUR assignats en concepte d’ajudes a les empreses del Segrià que van patir els efectes del tancament de l'estiu.

Ramon Tremosa s’ha mostrat predisposat i optimista a l’hora de complir aquesta petició perquè han trobat fórmules per poder-ho fer. Per la seva part, Pueyo s’ha compromès a fer les gestions necessàries amb el departament d’Economia perquè ho faciliti.

Altres punts abordats en la visita han estat l'estratègia de fons europeus, les necessitats de la UdL i possibles inversions amb Fira de Lleida.

El conseller ha firmat el Llibre d’Or de l’Ajuntament de Lleida i ha visitat el Saló de Sessions de la Paeria.