Lleida

Notícia

Montse Bergés recull 58 propostes de veïns i veïnes d’aquest barri dins de la campanya empresa per ERC: Una proposta per a la teva ciutat

Esquerra recull les propostes del veïnat de la Bordeta
Esquerra recull les propostes del veïnat de la Bordeta

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha encetat avui aquesta tarda al barri de La Bordeta la campanya: Una proposta per a la teva ciutat, una acció que té per objectiu implicar al ciutadà en els assumptes de la seva ciutat i recollir idees i suggeriments que seran inclosos en el programa electoral que està elaborant ERC per a les properes eleccions municipals a la Paeria. La portaveu i candidata d’ERC a la Paeria, Montse Bergés, ha valorat positivament aquesta acció “perquè ens atansa als problemes reals que pateix la gent i ens permet sentir de primera mà que els preocupa”. En aquest sentit, ERC ha recollit u total de 58 propostes, que analitzarà amb deteniment en els propers dies.

Montse Bergés ha aprofitat també la visita a La Bordeta per reunir-se amb veïns i comerciants i proposar una proposta per aquest barri que consisteix en crear un nou “camí verd” que aprofiti el camí del Canal de Seròs, la Canadenca, el Molí de Sant Anastasi, el parc de l’aigua i la plaça Sant Jordi. “Es tracta de potenciar el turisme, l’esport i els passejos a peu en un barri privilegiat, que actua com a mirador de la ciutat”, ha afegit Bergés. Esquerra creu que aquest nou passeig “farà més atractiu el barri i actuarà com a pool d’atracció per a persones que busquen tranquil·litat, fer esport o passejar”.