Lleida

Notícia

La portaveu i candidata a la Paeria, Montse Bergés, ha recollit avui a Pardinyes les propostes d’un centenar de veïns i veïnes

Esquerra escolta els veïns de Pardinyes
Esquerra escolta els veïns de Pardinyes
El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha prosseguit aquesta tarda amb l’acció “Una proposta per a la teva ciutat” instal•lant la urna al barri de Pardinyes, concretament a la plaça Maria Rúbies. La portaveu i candidata a la Paeria, Montse Bergés, ha recollit en menys de dues hores 93 propostes de veïns i veïnes del barri que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa que té com a objectiu “parlar menys i escoltar més a la gent”. Tal com es farà amb la setantena de propostes dels veïns i veïnes del barri de La Bordeta recollides la setmana passada, ERC analitzarà els suggeriments i idees i les incorporarà en el seu programa electoral per a les municipals de 2011. En el cas que alguna d’aquestes propostes sigui urgent, el Grup Municipal d’ERC es compromet a portar-la a la corresponent comissió o fins i tot al ple.

Per la seva part, Montse Bergés ha aprofitat aquesta visita al barri per recordar que l’estació de Renfe segueix donant l’esquena a Pardinyes, cosa que dificulta l’accessibilitat no només a l’estació, sinó també als nous equipaments, com la Llotja o el nou gimnàs Trèvol. En aquest sentit, Bergés ha anunciat que reclamarà a la Paeria i Adif que accelerin la reforma integral de Roger de Llúria, que comportarà una nova zona verda, així com l’habilitació d’un nou pas soterrat des d’aquesta avinguda fins l’estació, per tal de millorar la connectivitat amb el centre de la ciutat. “Adif ha de complir amb els seus acords, per tant que posi fil a l’agulla i completi la millora de l’entorn de l’estació”, ha insistit Bergés.

Per una altra part, Esquerra creu que la millora de Pardinyes i el seu entorn també ha de venir determinada pel trasllat definitiu de l’estació d’autobusos, ja que facilitarà la intermodalitat.