Lleida

Notícia

El grup municipal ERC-Avancem celebra que el Pla d’Usos de l’Horta es comenci a perfilar després d’un any i mig

Grup Municipal
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem celebra que tiri endavant el Pla d’Usos de l’Horta, un document que els republicans ja van proposar a la primera sessió de la Comissió de l’Horta, al juliol de 2015. Aquest dilluns s’ha presentat la primera fase del pla, que servirà per delimitar i compatibilitzar les activitats agrícoles i ramaderes amb l’agroturisme.
Per al portaveu d’ERC-Avancem, Josep Maria Baiget, es tracta d’una ‘eina imprescindible que permetrà millorar la convivència entre els usos agropecuaris i els turístics, i que té per objectiu que es pugui viure a l’Horta i de l’Horta’. 
Baiget destaca que el proper pas és molt important, ja que començarà el procés participatiu i seran els representants de l’Horta, les entitats i les institucions els que enriquiran el text amb les seves demandes.
D’altra banda, el portaveu d’Esquerra ha demanat que l’esborrany del Pla d’Usos estigui disponible el més aviat possible a la pàgina web de la Paeria, per tal que la ciutadania també hi pugui fer aportacions.
Baiget assegura que ‘el Pla d’Usos no només serà clau per garantir el futur de l’Horta, sinó també l’equilibri i la sostenibilitat de la ciutat.’