Lleida

Notícia

L’OMAC i l’OGAT atendran amb llenguatge de signes a proposta del grup municipal ERC-Avancem

Grup Municipal
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem celebra que la Comissió informativa per les Polítiques de Gestió dels recursos, la seguretat pública i l’organització municipal d’aquest dimecres hagi donat llum verda a la proposta dels republicans que demanava atenció amb llenguatge de signes a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) i a altres departaments per facilitar la comunicació, l’accés a la informació i la participació a les persones sordes.
En aquest sentit, l’equip de govern s’ha compromès a habilitar el servei d’intèrpret a l’OMAC amb personal municipal que ja coneix el llenguatge de signes i estudiarà si es fa mitjançant cita prèvia o en dies puntuals. També s’ha plantejat oferir el mateix servei a l’Oficina de Gestió i Atenció Tributària (OGAT).
El preident d'ERC-Avancem, Carles Vega, destaca que 'mesures com aquesta faciliten la relació de la ciutadania amb discapacitat auditiva amb l'Ajuntament de Lleida i garanteixen l’atenció de l’administració pública amb criteris d’igualtat i no discriminació.'