Lleida

Notícia

El grup municipal d’ERC-Avancem demana a Ros que retiri el projecte del Parc de les Arts

Parc de les Arts
Parc de les Arts
Els republicans donen ple suport als veïns i demanen que no es privatitzi aquest espai públic i el converteixi en equipaments pel barri
El grup municipal d’ERC-Avancem exigeix al govern de la Paeria que retiri el projecte del Parc de les Arts. Els republicans donen ple suport als veïns de la zona i demanen a l’ajuntament que escolti les seves vindicacions i retorni aquest solar del terreny Alcalde Pujol al barri, convertint-lo en equipaments municipals i no en iniciativa privada, ja que  aquesta zona té moltes mancances d’equipaments públics.

Carles Vega, president del grup municipal d’ERC-Avancem a l’ajuntament de Lleida, insisteix a Ros que parli amb els veïns i que endegui un procés participatiu per a que siguin ells mateixos els que decideixin què volen fer amb el Parc de les Arts. “Quan estàvem negociant els pressupostos per l’any 2016 ja vam demanar que es realitzés un procés participatiu sobre el futur del Parc de les Arts amb els veïns del barri. Tement-nos  que l’alcalde ja podia tenir una decisió presa sobre el futur del solar, en el passat Ple vam tornar a insistir que parlés primerament amb els veïns abans de fer res. Novament sembla que l’alcalde ja hagi decidit el què és millor per la ciutat sense consultar abans amb els ciutadans”, lamenta el regidor.

Vega demanarà a la resta de grups municipals que també donin suport als veïns i s’afegeixin a la petició retirada del projecte.

Carpa informativa
D’altra banda el grup municipal d’ERC a la Paeria continua amb la seva campanya informativa per la ciutat de Lleida, demà al barri de Pardinyes. Amb aquesta nova campanya, els republicans volen conèixer les preocupacions reals de cada barri, per estudiar-les i poder dissenyar un programa més adaptat a les seves necessitats.  Recordem que el grup municipal d’ERC-Avancem instal·larà cada quinze dies, els dimecres a la tarda, en un indret estratègic de la ciutat, una carpa on recolliran les propostes que la gent els vulgui transmetre i els explicaran els projectes que el grup municipal té pel barri i per la ciutat. Ara fa 15 dies es van instal·lar a l’Eix Comercial, on van recollir una trentena de propostes.