Lleida

Notícia

Els regidors i regidores d’Esquerra comencen a treballar a les respectives regidories

Jordina Freixanet, Jaume Rutllant, Montse Pifarré, Regina Cairol, Sandra Castro i Ignasi Amor es reuneixen amb els equips de cada àrea 

Després que ahir el ple de la Paeria aprovés el cartipàs municipal que defineix, entre altres, l’organització de la corporació i les àrees de govern, els regidors i regidores d’ERC s’han traslladat aquest dimarts a les corresponents regidories per conèixer els equips de treball i posar-se al dia dels projectes que es fan a cada àrea.

La tinent d’alcalde Jordina Freixanet ha anat a conèixer les instal·lacions de l’àrea de recursos humans, situada a l’edifici de Mercolleida, des d’on es farà càrrec de la nova Regidoria de Govern Obert i qualitat democràtica i institucional.

El tinent d’alcalde Jaume Rutllant s’ha instal·lat a la Regidoria de Cultura i model de ciutat, on comparteix espai amb la Casa dels Gegants.

La tinent d’alcalde Montse Pifarré, ha mantingut una reunió amb els responsables de tresoreria a la Regidoria d’Economia, a l’edifici de la plaça Sant Francesc.

D’altra banda, la regidora de Drets socials, Regina Cairol, ha estat coordinant l’atenció als temporers, un dels temes més urgents que té sobre la taula aquesta regidoria, que situada al carrer Tallada.

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha conegut de primera mà les activitats i tallers que es fan al Centre de Recursos Juvenils del carrer la Palma. Amor combinarà la gestió de l’àrea de Joventut amb les festes, que es coordinen des de la regidoria de Cultura.

Pel que fa a la regidora d'Educació, Drets i Feminisme i Cooperació, Sandra Castro, ha conegut el personal que treballa a l’àrea d’educació i ha mantingut la primera reunió de coordinació amb altres departaments.