Lliçà d'Amunt

Notícia

Aquest any no! No així.

nota de premsa
Foto d'arxiu: 11 setembre 2019
Foto d'arxiu: 11 setembre 2019
Des d’Esquerra Republicana de Lliçà d’Amunt hem decidit no assistir a l’acte commemoratiu que enguany organitza l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.

Històricament la commemoració de l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, ha estat molt lligada a la Festa Major del nostre municipi. Enguany, l’equip de govern ha organitzat una Festa Major a través de Youtube. S’escuden en la situació de crisi sanitària en què vivim per no organitzar pràcticament res. Només farà un parell de trobades de molt petit format i dues activitats per fer des del cotxe.

No ens agraden les festes privades que s’organitzen des de govern. Considerem que un govern que no és capaç d’organitzar actes de Festa Major en petit format per donar cobertura a una part important de la població lliçanenca, no s’hauria de prendre el luxe de muntar una festa privada per a quatre assistents. Creiem que l’acte s’hauria d’haver organitzat en el conjunt d’una Festa Major diferent.

A més a més, un acte on es farà, de nou, la lectura d’un Manifest que ni compartim ni ens agrada. Enguany el text que es llegirà barreja Felip V, membre d’un llinatge de corruptes i assassins, amb el que està passant a casa nostra amb un virus que entre tots podem ajudar a controlar.

Salut i República!