Lliçà d'Amunt

Notícia

Estimeu fort i fins aviat!

notícies
Míriam Remolà, regidora, comiat
Míriam Remolà i Elvira
Ahir dijous 24 de setembre vaig renunciar a l'acta de regidora del Grup Municipal d'ERC Lliçà d’Amunt. Com totes les decisions personals, ha sigut una decisió molt meditada però com que a la vida tot són moments ara per mi no és el moment de voler d'arribar a tot.

A part de regidora, soc mare, mestra, filla, germana, amiga, companya i dona. Sobretot DONA. En el sentit més feminista i reivindicatiu possible. Perquè vull ser feliç i lliure, necessito deixar de ser per seguir sent.

Ser regidora exigeix una dedicació que, a parer meu, ara no soc capaç d’oferir. Com que tot allò que som i ens defineix és política, tanco aquesta etapa des del màxim alliberament que tinc com a dona i que el feminisme em permet. Decidint què soc i què vull ser. Decidint què necessito i què necessitaré. Deixant de ser, per seguir sent.
 
M'agradaria acabar amb un agraïment  i una demanda.

Gràcies ERC Lliçà d'Amunt per haver-me permès aprendre tant i conèixer persones meravelloses. Gràcies a tots i cada una de les persones que heu fet aquesta experiència tan enriquidora. Gràcies a totes les dones i homes d'ERC, que han fet i faran projecte municipal.  Gràcies per haver-me deixat aportar i sumar al projecte. Gràcies, als de casa, per acompanyar-me, escoltar-me i per la paciència.
 
I, finalment, us demano, que seguiu treballant per un poble que cuidi als seus infants. Que ho feu amb la ferocitat necessària per reivindicar espais i polítiques, diguem-li "Kidsfriendly", perquè un municipi que en té cura, que es pensa i creix per donar resposta a les necessitats dels infants és indubtablement un poble que mira per tots, que no oblida qui érem abans de créixer i que les presses fossin primordials. Ara més que mai, penseu en els infants, i lluiteu perquè no perdin ni una mil·lèsima dels seus drets, de la seva essència, de les seves llibertats perquè siguin i decideixin què volen i voldran ser en tots els moments de la seva vida.

Estimeu fort i fins aviat.

Míriam Remolà i Elvira