Lliçà d'Amunt

Notícia

Ens veiem a les urnes!

l'informa't
Aquest passat mes de febrer, en plena pandèmia provocada per la Covid, ens hem vist obligats, per imposició judicial, a assistir a les urnes per poder escollir els representants que han de conduir el país durant els propers anys. Tot i això, hem de donar les gràcies a les persones encarregades d’organitzar-ho tot, que malgrat les mancances, han aconseguit una jornada que ha estat més segura del que calia esperar. I un altre agraïment a les incansables apoderades i companyes d’ERC Lliçà. 
Els resultats a nivell de país son similars als de Lliçà d’Amunt i marquen dues tendències, una és la clara victòria independentista, per tant, es consolida la idea d’una República Catalana lliure, progressista, feminista, transformadora i social i mediambientalment justa. I la segona, que la societat catalana ha escollit una clara majoria d’esquerres. 
I per acabar, tot i estar contents amb els resultats obtinguts, hem de lamentar la irrupció de l’extrema dreta feixista al Parlament de Catalunya. Cosa que ens obliga a continuar lluitant pels drets i llibertats de les catalanes i els catalans. 
Ens veiem a les urnes!