Malgrat de Mar

Notícia

IMPUGNAT EL PROCÉS DE SELECCIÓ PER CONTRACTAR EL NOU DIRECTOR GENERAL DE L’AJUNTAMENT DE MALGRAT

Director General Malgrat de Mar
Director General Malgrat de Mar
A la polèmica de dotar la plantilla de l’Ajuntament amb una plaça de Director General amb un salari se n’hi afegeix ara una de nova. Segons publica l’emissora veïna Ràdio Palafolls, el procés de selecció d’aquesta plaça ha estat impugnat per un dels dos aspirants finals. http://www.radiopalafolls.cat/2020/12/19/impugnat-el-proces-de-seleccio-per-contractar-el-nou-director-general-de-lajuntament-de-malgrat/

L’Ajuntament assegura en la mateixa noticia que està a l’espera d’un informe jurídic de la Diputació de Barcelona per tal de continuar amb la selecció. D’entrada, sobta que el govern s’expressi en aquests termes, donat que podem interpretar que es dona per fet que aquest informe jurídic permetrà continuar la selecció i es descarta que pugui succeir el contrari.

Des d’Esquerra Republicana volem denunciar, un cop més, la opacitat amb la que el govern ha tractat aquest assumpte. No entenem que amb la polèmica generada a la població per la incorporació d’un perfil d’aquestes característiques i d’un salari elevat (95.000 euros/any), s’hagi conduit d’aquesta manera, tant poc transparent envers els Grups a l’oposició, aquest procés selectiu.

Volem recordar que el nostre posicionament a la creació d’aquest lloc directiu ha estat sempre contrari. Ja en els inicis de l’anterior mandat, el govern de PSC i JuntsxMalgrat va intentar crear-lo, frenant-se aquesta creació de plaça pel govern de coalició sobiranista. Des d’Esquerra es va defensar en aquell moment la provisió de la plaça vacant a la plantilla d’enginyer municipal, entenent que aquesta incorporació pal·liava en gran mesura els dèficits en recursos tècnics de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat.

També reiterar que l’Ajuntament ha fet front, des de l’entrada del nou govern el juliol de 2019, ha un augment de més del 30% d’augment de salaris dels regidors de govern. Entenem que hi són per dirigir les regidories i l’Ajuntament, i que aquesta manera d’actuar encara justifica menys l’augment de sou que es van assignar.
Malauradament cada dia hi ha més fets que ens porten evidències de la manera d’actuar d’aquests dos partits, PSC i part de la postconvergència ara anomenada Malgrat Ens Mou, que formen el govern local.