Malgrat de Mar

Notícia

S'aprova la moció d'ERC sobre el desdoblament de l'autovia A2 per unanimitat

La moció presentada i debatuda ahir al Ple Municipal de l'Ajuntament de Malgrat, a instàncies del Grup Municipal d'Esquerra Republicana, va ser aprovada per unanimitat dels 17 regidors que formen el plenari municipal.

Aquesta moció demanava el desdoblament de l'autovia A2 entre Maçanet de la Selva i Tordera, i instava al Ministerio de Fomento a que reconegui el caràcter estratègic d'aquesta carretera, per on passen més de 20.000 vehicles diaris.
Aquesta infraestructura és una de les principals reivindicacions del nostre territori, per la seva connectivitat dels pobles de l'Alt Maresme amb la demarcació de Girona, i perquè fins ara ha estat en un estat molt defectuós que ha causat un greu perjudici a la població afectada.

En aquest ple ordinari del mes d'abril el govern va donar compte del projecte del tram de Malgrat de Mar de la Ruta de la Tordera, pressupostat amb 138.047, 34 €.

També es van renovar els membres del Consell municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, que no es reuneix des del mes d'abril del 2015 i que el nou govern vol tornar a impulsar. com també el Consell Escolar Municipal, i el Consell Municipal de Medi Ambient, així com treballar en la creació de nous consells sectorials per tal de dinamitzar el teixit associatiu del municipi i redactar un Reglament de Participació Ciutadana.