Malgrat de Mar

Notícia

Més de 180 persones assisteixen al Sopar Groc Solidari

Ahir dissabte 28 de juliol un total de 186 persones van contribuir a recaptar fons per l'Associació Catalana de Drets Civils, assistint al Sopar Groc Solidari organitzat per Esquerra Republicana de Malgrat.
L'acte va comptar amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i familiars de l'Oriol Junqueras.

El vicepresident Aragonès va explicar que hi ha tota una causa general contra l'independentisme organitzada per les elits judicials de l'Estat, i que això provoca aquest empresonament i aquest exili injustos dels líders polítics i socials de l'independentisme.

Els familiars d'Oriol Junqueras van explicar l'experiència que estava passant la família, i va agrair el suport i l'organització d'aquest com aquest, per poder finançar els viatges a les presons o les despeses jurídiques dels processos judicials.

En els propers dies farem públic els diners que es van recaptar. Des d'Esquerra Republicana volem agrair a totes les persones que van assistir a l'acte, així com a tothom que ens va ajudar per tal que fos un èxit.