Malgrat de Mar

Notícia

Ramir Roger es presenta comprometent-se a fer de Malgrat "un poble al servei de les persones"

Esquerra Republicana va reunir ahir 230 persones en l'acte de presentació del candidat a les eleccions municipals, l'actual primer tinent d'alcalde Ramir Roger. L'acte va començar amb la benvinguda de la presidenta de la secció local, Teresa Verdaguer, que va agraïr als assistents la seva presència. Després, la regidora republicana Ester Martínez va fer una presentació del candidat com a company de Grup Municipal i de govern, destacant el seu treball constant i la seva persistència per fer de Malgrat un municipi millor per la seva ciutadania. Després, la filla del candidat i militant del Jovent Republicà, Laura Roger, va fer una presentació personal del candidat, agraïnt els valors republicans ensenyats a la família i desitjant tota la sort del món en les properes eleccions municipals.

En el seu torn, el candidat d'Esquerra Republicana, Ramir Roger, va fer una exposició de l'obra de govern feta per Esquerra Republicana en el darrer any i mig, després de la moció de censura que va permetre acabar amb 38 anys d'alcaldia socialista. El candidat va destacar els pressupostos participatius, la nova Oficina d'Atenció Ciutadana, la consulta popular feta l'estiu de 2017, el procés d'obertura de la ràdio Ona Malgrat, l'Espai Agrari de la Baixa Tordera, la municipalització de les polítiques de turisme, la nova imatge del Mercat Municipal, o la preservació de patrimoni municipal. Després de repassar l'obra de govern, el candidat va exposar els seus propòsits pels propers quatre anys. El primer és aconseguir fer de Malgrat un poble equilibrat territorialment, que posi en valor el seu Patrimoni arquitectònic, cultural i paisatgístic. També treballar per tal que hi hagi uns serveis públics dignes que garanteixin el benestar i la igualtat d’oportunitats dels malgratencs i malgratenques. I per acabar, un poble endreçat, que mantingui en bon estat els espais públics i un Ajuntament més àgil, eficient i comprensible pels veïns i veïnes.

Per acabar l'acte, el portaveu adjunt d'Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, va agrair la feina que fan dia a dia els regidors i alcaldes arreu del territori, i va donar tot el suport al candidat Ramir Roger per tal de poder tenir un alcalde d'Esquerra Republicana a Malgrat de Mar el proper any 2019.