Malgrat de Mar

Notícia

Esquerra Republicana inicia un procés participatiu per recollir propostes pel programa electoral

La candidatura republicana impulsa el projecte “Tallers republicans”, unes jornades temàtiques obertes a la ciutadania que tenen per objectiu rebre propostes per millorar Malgrat.

Esquerra Republicana de Malgrat segueix preparant de manera intensa les eleccions municipals del mes de maig. Després de la presentació del cap de llista de la candidatura republicana del passat 30 de novembre, ara els esforços es concentren
en l’elaboració del programa electoral, juntament amb la confecció d’una llista electoral que serà completament paritària.

Durant els mesos de gener i febrer es duran a terme diferents jornades temàtiques en diferents equipaments municipals per tal de fer un diagnòstic de les problemàtiques que té Malgrat, i recollir quines són les propostes que els malgratencs i malgratenques creuen que són prioritàries. Totes aquelles propostes que encaixin amb els valors republicans i el model de poble que defensa Esquerra Republicana s’inclouran al programa electoral de la candidatura per tal d’aplicar-les durant la propera legislatura.

La primera d’aquestes jornades temàtiques serà el proper dimecres 16 de gener a les 20.30h a la Biblioteca La Cooperativa, i tractarà sobre promoció econòmica, comerç i turisme.

La candidatura també preveu tenir disponible en els propers dies una pàgina web on poder enviar propostes per millorar Malgrat.