Malgrat de Mar

Notícia

Esquerra Republicana exposa les propostes sobre educació envoltada pels globus del bosc de les idees

Esquerra Republicana ha exposat aquest dimecres a la tarda les propostes de la candidatura republicana en l'àmbit de l'educació.

Per una banda, Esquerar Republicana vol impulsar un Pla Educatiu d’Entorn per solucionar les necessitats dels alumnes del municipi, ja que aquesta és una eina educativa que pretén donar resposta a les múltiples necessitats educatives. Aquest Pla Educatiu d'Entorn s'adreçaria a tota la comunitat educativa de Malgrat, però tenint en compte sobretot als sectors socials més desafavorits.

També cal destacar la proposta de la candidatura republicana de posar en marxa un Espai Socioeducatiu per l'alumnat amb més dificultats.
Aquest Espai Socioeducatiu ha de poder atendre les necessitats dels infants i realitzar una tasca educativa i preventiva per tal d'aconseguir un desenvolupament dels infants mitjançant el treball de les habilitats socials, els hàbits personals, etc.

Durant aquest dimecres a la tarda diferents membres de la candidatura han estat a les Peixateries Velles celebrant l'acte “El bosc de les idees”, que ha consistit en la votació de quines són les propostes del programa electoral que la ciutadania creu que s’han de prioritzar en els propers 4 anys, envoltats de globus d'heli gegants i berenant pa amb xocolata.