Malgrat de Mar

Notícia

Esquerra Republicana proposa un nou espai cultural per Malgrat

  • Ona Malgrat
La candidatura d'Esquerra Republicana ha presentat aquest matí la seva proposta de dotar Malgrat d'un nou espai cultural. Durant el matí diversos membres de la candidatura d'Esquerra Republicana han realitzat una carpa informativa a la Plaça de l'Església, i han explicat la seva principal proposta en l'àmbit de la cultura.

Ramir Roger, candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Malgrat, ha explicat que la candidatura republicana es compromet a que en els propers 4 anys hi hagi un nou espai cultural amb usos polivalents per tal que els malgratencs i malgratenques puguin gaudir de la cultura com es mereixen.

Joaquim Albert, número 3 de la candidatura d’Esquerra Republicana, ha explicat que les instal·lacions del Centre Cultural actual no compleixen els mínims que s'estableixen al Pla d'Acció Cultural vigent, ja que és un equipament que està obsolet.

La candidatura republicana preveu una inversió econòmica destacada per tirar endavant aquesta proposta, però justificada ja que els malgratencs i malgratenques són grans consumidors de cultura i fins ara no hi havia els espais adhients per donar-hi resposta.