Manresa

Notícia

Condemna contra l'atemptat de Barcelona

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.
 
Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets.
 
Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui.

Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor.


Condemna unànime de tots els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa contra l'atemptat de Barcelona
    
Els representants municipals també fan una crida a la ciutadania a participar en el minut de silenci que s’ha convocat per demà a les 12 del migdia a la Plaça Major.
 
L’Ajuntament de Manresa condemna amb consternació i total contundència l’atemptat terrorista que ha tingut lloc avui a Barcelona i expressa la seva solidaritat i el seu més sentit condol a les víctimes, familiars i amics.
 
Tots els grups municipals amb representació al consistori –CDC, ERC, CUP, PSC, C’s, DM i el regidor Miquel Davins- fan una crida a treballar units contra l’odi, la intolerància, el racisme i la violència, i reiteren el seu rebuig davant la barbàrie terrorista que, de manera indiscriminada i sense cap sentit, colpeja persones de tot el món.
 
L’Ajuntament ha col·locat les banderes de l’edifici consistorial a mig pal i s’afegirà a les mostres de dol que es decretin en motiu d’aquest tràgic esdeveniment.
 
Els representants municipals també fan una crida unànime a la ciutadania a participar en el minut de silenci que s’ha convocat per demà a les 12 del migdia a la Plaça Major de la nostra ciutat.