Butlletí ERC Manresa
Manresa
16.12.2016 . Número 14
actualitat
La República que Farem: Treserras i la cultura
"Ningú és feliç des de la ignorància".
"La Cultura ha de ser el combustible de la República".
Una cultura "singular i universal", és la millor manera de tenir cultura nacional en temps de globalització.
"Una societat és culta si la seva gent és culta".
Pol Huguet: "Cal humanitzar més la política"

Entrevistem el setè regidor d'Esquerra a l'Ajuntament de Manresa, en Pol Huguet, que no és a l'equip de govern. Pare novell i veí de les Escodines, parlem de conciliació i de convivència al barri.
 

Pol Huguet Estrada
Pol Huguet Estrada
Reunió de la JERC de la Catalunya Central

Només és una foto, però és una foto bona, amb les JERC de la Catalunya central reunits —Osona, Berguedà Bages— presencialment i... via skype! Treballar i treballar plegats, aprenent a fer reunions el més operatives possibles. Fantàstic!
En suport de Carme Forcadell
Un centenar de persones van respondre a la crida de les entitats i els partits sobiranistes, AMI, ANC i Òmnium. Aquest dimecres, les 7 de la tarda, a la plaça Major de Manresa, també hi eren La majoria de regidors que configuren l'equip de govern de l´Ajuntament de Manresa.
És l’hora de donar suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional.#LaLlibertatNoEsJutja
#totsambforcadell
#AixòVaDeDemocràcia
opinió
ERC Manresa
»
Cal respectar la decisió de les Germanes Caputxines
Des d'ERC treballarem a fons per tal que el convent quedi per a la ciutat. Una peça clau per al Centre Històric i una proposta de serveix excel·lent. 

Llegeix més…


ERC Manresa
»
A favor de la participació
Creiem que estem anant en la bona direcció, pel que fa a incentivar la participació ciutadana. Però també som conscients que no ho hem fet pas tot bé, i que hi ha aspectes del procés que cal millorar 
  
Llegeix més…


campanyes

ERC Manresa
Plaça Major 17, ppal
08242 Manresa
T. 938726352