Martorell

Notícia

EL PAS “PONT A LES ARTS SONORES” ARRIBA A LA RECTA FINAL AMB GUILLEM ROMA, GASPARD ROYANT I CORAL ARS NOVA I PERCUSSIONS DE BARCELONA.

El PAS començava el divendres 7 de Juliol amb l’actuació de The Black Barbies i el dissabte 8 de Juliol actuava O Sister! als jardins del Pont del Diable, amb l’assistència global de més de 2000 persones. Aquest passat divendres dia 14 hi actuaven el pianista jazzistic Marco Mezquida conjuntament amb el guitarrista Juan Gómez, Chicuelo, tot una figura brillant en el panorama flamenc. Realment son dues personalitats que compten amb gran admiració i autènticament entregats en el seu gènere. Aquest proppassat dissabte dia 15 el PAS va comptar amb una figura emergent del soul londinenc, Leonn and The New Funk, que constitueix un original i vibrant conglomerat de soul, hip-hop, gòspel i funk. Aquests dos darrers concerts van aplegar unes 3000 persones en total.
Aquest proper cap de setmana, divendres dia 21 actuarà al festival en Guillem Roma amb cançons que desprenen màgia i optimisme amb ritmes balcànics, sons mediterranis i tradicions llatinoamericanes que constitueixen molta frescor i originalitat que de ben segur captivaran el nombrós públic assistent que s’hi preveu. Dissabte serà el torn de l’artista francès, Gaspard Royant, tenint com a referent el doo-wop i el rhythm-and-blues dels anys 50 i 60 esperem que ens oferirà un excel·lent concert que connectarà el passat amb el futur.
El cicle del PAS-2017 acabarà diumenge al vespre al Teatre El Progrés amb l’actuació de la Coral martorellenca Ars Nova i Percussions de Barcelona, on intervenen uns quaranta cantaires, tres solistes, dos pianistes, sis percussionistes i un grup de dansa que interpretarà Carmina Burana de Carl Orff.
El Regidor de Cultura, en Sergi Corral, any darrera any té el compromís de millorar aquest cicle de concerts que tenen una gran repercussió i una excel·lent acollida per part dels martorellencs i veïns d’arreu de la comarca.
Tothom hi és convidat.