Martorell

Documents

Esquerra explica les seves propostes per dinamitzar el Mercat municipal i el comerç local i de proximitat

Adolf Bargués conversa amb els paradistes i clients del Mercat, així com als martorellencs que avui passejaven per la Rambla de les Bòbiles

 

El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Martorell, Adolf Bargués, acompanyat de diversos membres de la candidatura, ha conversat avui amb els martorellencs i martorellenques a la Rambla de les Bòbiles. Esquerra Republicana ha situat una carpa-punt d’informació i ha repartit entre els vilatans la darrera edició del butlletí “El Diable Republicà” i el desplegable “Què vol Martorell?”, on es presenta el programa de govern de la candidatura i l’equip que la conforma.

 

Així mateix, Bargués i el seu equip han passejat per Mercat municipal presentant-se als clients que hi feien la compra del dissabte i també saludant els paradistes. El candidat, que ja s’hi ha reunit en diverses ocasions, s’ha interessat per l’evolució dels projectes dels comerciants i els ha explicat les propostes d’Esquerra per al comerç, i, específicament, per revitalitzar el Mercat municipal.

 

Bargués ha volgut destacar que “cal envoltar el Mercat municipal de parades a l’exterior” i “repensar el mercat ambulant dels dissabtes perquè generi més trànsit de compradors a la Rambla de Les Bòbiles per convertir-la en un veritable eix comercial”. “Crear i consolidar els eixos comercials, amb mesures específiques com l’elaboració i aplicació d’un pla d’usos, és la millor forma d’aconseguir potenciar el comerç local i de proximitat”, ha afirmat.

 

Pel que fa a la manca d’aparcament, el candidat explica que “s’ha de buscar la fórmula perquè hi hagi molta més rotació dels vehicles que hi aparquen, ja que la saturació actual no ajuda a atraure clients a la zona”.

 

Bargués ha destacat “la importància d’escoltar la ciutadania i de fer-la partícep de les decisions que l’afecten. Així mateix, cal insistir en la importància de la transparència i la comunicació”. El lema de campanya d’Esquerra Republicana a Martorell és justament “Escoltem, fem, expliquem”. Des de la candidatura s’aposta per aconseguir “un consistori municipal amb les parets de vidre, en el qual les veus de la ciutadania siguin escoltades i puguin intervenir en els processos que els toquen de ben d’aprop”.

 

Demà diumenge 10 de maig, a partir de les 10 del matí i fins les 14h., Bargués i l’equip d’Esquerra a Martorell tornaran a explicar el seu programa de govern i a escoltar les propostes dels convilatans a la Rambla de les Bòbiles, coincidint amb el VII Mercat d'intercanvi i de segona mà.

 

 

 

LES PERSONES I EL PROGRAMA DE GOVERN

 

Esquerra a Martorell presenta enguany un equip renovat, que combina l’experiència, el talent i les ganes de treballar pel poble, amb una especial incidència en els joves. Per fer-ho, compta amb noves incorporacions de persones independents que han cregut en el projecte.

 

El programa d’Esquerra Republicana a Martorell se centra en 3 eixos principals: Martorell, un municipi cohesionat (on es recullen les propostes de benestar social, ensenyament, comunicació i participació, cultura, esports, joventut i seguretat ciutadana); Martorell, un municipi emprenedor (propostes de promoció econòmica –ocupació i emprenedoria, comerç i turisme); i Martorell, un municipi sostenible (amb propostes d’urbanisme i sostenibilitat, mobilitat, serveis municipals, hisenda i coordinació i recursos humans de l’Ajuntament).

 

 

 

Martorell, 9 de maig de 2015