Martorell

Documents

Bargués proposa un PGOUM consensuat i protegir l’entorn dels rius amb una ferradura verda

Bargués proposa un PGOUM consensuat i protegir l’entorn dels rius amb una ferradura verda  

 

El candidat d’Esquerra també proposa que el proper Pla General d’Ordenació Urbana s’ajusti a les necessitats futures reals de Martorell  

 

“Martorell ha d’aprofitar la riquesa que suposa tenir dos rius i estar envoltat de muntanya”, ha dit avui el candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Martorell, Adolf Bargués. Per això, “volem protegir l’entorn de les lleres dels rius creant una ferradura verda, que inclogui un parc fluvial i agrari amb horts comunitaris i una zona de lleure i d’ús lúdic per a les persones”, ha explicat. 
 

Així mateix, Bargués ha volgut incidir en la importància que “el Pla General d’Ordenació Urbana s’aprovi amb el consens de tothom”. “No pot ser”, ha dit el candidat d’Esquerra, “que el darrer espai urbanitzable que queda a Martorell quedi determinat com a sòl industrial, com vol l’actual equip de govern, quan encara queda espai suficient per a la indústria i no sabem si cladrà més sòl per a vivendes en els propers anys”. “Una decisió com aquesta implicaria unes servituds que ara com ara no podem ni volem per al poble. 

 

La proposta d’Esquerra és, en aquest sentit, que “els usos d’aquest poc espai municipal restant quedin per determinar, en funció de les necessitats futures reals”. “Nosaltres estem a favor de la reindustrialització del país, però no podem comprometre el poc terreny que li queda a Martorell, sotmetent-lo a no poder créixer en població pel fet de no tenir sòl per a vivendes”. 

 

Bargués ha explicat les seves propostes i ha escoltat les dels convilatans que avui passejaven pel VII Mercat d'intercanvi i de segona mà situat a la Rambla de les Bòbiles. Ho ha fet acompanyat de diversos membres de la candidatura, que han conversat amb les persones que s’hi passejaven, i a les quals han repartit el despelgable “Què vol Martorell?”, amb el programa de govern d’Esquerra  Republicana.   

 

Bargués ha tornat a incidir en què “cal una nova manera de fer política, on la ciutadania sigui al centre de les desicions que l’afecten”. Per això, “cal escoltar les seves propostes i necessitats, però també explicar allò que es fa de manera clara i transparent”, ha insistit.  El lema de campanya d’Esquerra Republicana a Martorell és justament “Escoltem, fem, expliquem”.   

 

Demà dilluns 1de maig, Bargués i l’equip d’Esquerra a Martorell tornaran a explicar el seu programa de govern i a escoltar les propostes dels convilatans als barris del Camí Fondo i Buenos Aires, entre les cinc de la tarda i les nou del vespre. 

 

 

 

 

 

LES PERSONES I EL PROGRAMA DE GOVERN 

 

Esquerra a Martorell presenta enguany un equip renovatque combina l’experiència, el talent i les ganes de treballar pel poble, amb una especial incidència en els joves. Per fer-ho, compta amb noves incorporacions de persones independents que han cregut en el projecte.   

 

El programa d’Esquerra Republicana a Martorell se centra en 3 eixos principals: Martorell, un municipi cohesionat (on es recullen les propostes de benestar social, ensenyament, comunicació i participació, cultura, esports, joventut i seguretat ciutadana); Martorell, un municipi emprenedor (propostes de promoció econòmica –ocupació i emprenedoria, comerç i turisme); i Martorell, un municipi sostenible (amb propostes d’urbanisme i sostenibilitat, mobilitat, serveis municipals, hisenda i coordinació i recursos humans de l’Ajuntament). 

 

 

 

Martorell, 10 de maig de 2015