Martorell

Documents

Bargués proposa “incorporar representants de les associacions de veïns a la Junta local de Seguretat”

Bargués proposa “incorporar representants de les associacions de veïns a la Junta local de Seguretat”

El candidat d’Esquerra també proposa desplegar serveis de mediació comunitària per intervenir i atendre en conflictes veinals i malentesos

Adolf Bargués, candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Martorell, ha fet campanya durant tot el matí al barri de Can Carreres, en la carpa-punt d’informació de campanya situada al Passeig de Catalunya. Bargués ha aprofitat per conversar amb els veïns i veïnes del barri i escoltar de primera mà les seves propostes i demandes per a la propera legislatura. Han estat molts els veïns que han demanat més atenció per al barri i que consideren que s’hi ha actuat molt poc en els darrers anys.

El candidat ha aprofitat la proximitat dels jutjats per explicar que “Esquerra vol desplegar serveis de mediació comunitària per intervenir i atendre en casos de conflictes veïnals”. “Molts dels conflictes es poden solucionar per la via de la mediació, sense necessitat d’arribar a institucionalizar-los. Això suposa d’una banda, que no saturem, encara més, la justícia, però sobretot implica una resolució més ràpida i eficient”, ha afirmat.

D’altra banda, Bargués creu que “cal incorporar representants de les associacions de veïns a la Junta local de Seguretat”. “Aquesta tasca de proximitat és imprescindible, perquè el que millor pot ajudar-nos a prevenir segons quins problemes són les persones que viuen a cada barri i estan implicades en el seu dia a dia”, ha conclòs.

“També cal que vetllem per fer complir les ordenances municipals i mirar d’evitar actes incívics”, ha dit. En aquest sentit, des d’Esquerra es proposa promoure un operatiu de polícia de barri i de proximitat.

El candidat d’Esquerra, acompanyat de diversos membres de la candidatura, continuaran aquesta tarda fent campanya i demanant el vot al barri de Can Carreres, des del punt d’informació situat davant l’estació d’FGC – Central. Allà seguiran conversant amb els convilatans, als quals repartiran el despelgable “Què vol Martorell?”, amb el programa de govern i l’equip d’Esquerra Republicana.

El lema de campanya d’Esquerra Republicana a Martorell és justament “Escoltem, fem, expliquem”. “Creiem”, ha dit Bargués “en una nova manera de fer política, que cal escoltar les seves propostes i necessitats de les persones, però també explicar allò que es fa de manera clara i transparent”, ha insistit.

Demà dimarts 12 de maig, Bargués i l’equip d’Esquerra a Martorell tornaran a explicar el seu programa de govern i a escoltar les propostes dels convilatans als barris del Camí Fondo i Buenos Aires, entre les cinc de la tarda i les nou del vespre.

LES PERSONES I EL PROGRAMA DE GOVERN

Esquerra a Martorell presenta enguany un equip renovat, que combina l’experiència, el talent i les ganes de treballar pel poble, amb una especial incidència en els joves. Per fer-ho, compta amb noves incorporacions de persones independents que han cregut en el projecte.

El programa d’Esquerra Republicana a Martorell se centra en 3 eixos principals: Martorell, un municipi cohesionat (on es recullen les propostes de benestar social, ensenyament, comunicació i participació, cultura, esports, joventut i seguretat ciutadana); Martorell, un municipi emprenedor (propostes de promoció econòmica –ocupació i emprenedoria, comerç i turisme); i Martorell, un municipi sostenible (amb propostes d’urbanisme i sostenibilitat, mobilitat, serveis municipals, hisenda i coordinació i recursos humans de l’Ajuntament).