Martorell

Documents

Esquerra vol que estiguin assegurades les places necessaries per a totes les etapes educatives

 

El candidat d’Esquerra a Martorell, Adolf Bargués, proposa consolidar i promoure més programes de diversificació curricular a Secundària, com a mesura d’atenció a la diversitat

Adolf Bargués, candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Martorell, acompanyat d’altres membres de la candidatura, demana el vot aquesta tarda als veïns del barri del Torrent de Llops. Des de les 16h. i fins les 20h. la candidatura d’Esquerra té situada la carpa-punt d’informació de campanya a la plaça Pere Teixiner.

Bargués s’ha centrat en les propostes d’Esquerra per a l’ensenyament. En aquest sentit, “cal la implicació de tota la comunitat educativa: mestres, alumnat i famílies, i d’aquí la improtància de potenciar el paper de les AMPES i del Consell escolar municipal”. També en aquest sentit, “cal consolidar la xarxa d’infància, que integra serveis socials, sanitat, ensenyament i professionals, i proposar nous recursos per atendre millor les necessitats que sorgeixen dia a dia”, ha explicat.

Segons el candidat d’Esquerra també és “imprescindible vetllar per tenir assegurades les places per a tots els infants i joves en les diferents etapes educatives amb prou previsió, tot tenint en compte tant el nombre de naixements com els fluxos migratoris”. “Si aquesta previsió hagués existit, s’haurien evitat conflictes i remodelacions a corre-cuita”, ha reblat.

“Hem de tenir present que Martorell és, tradicionalment, una vila d’acollida i de pas, i això genera grans variacions de població infantil”, per la qual cosa, “cal que tinguem en compte aquesta singularitat i també que aconseguim, a través de l’Oficina Municipal d’Educació, una escolarització socialment més equilibrada de l’alumnat, especialment pensant en aquell que s’incorpora un cop el curs ja està en marxa”, ha afirmat.

D’altra banda, Bargués també ha fet referència a la voluntat de continuar garantint l’oferta de places per a l’etapa 0-3 anys a les llars d’infants municipals, així com a la necessitat de “consolidar i promoure, a Secundària i dins l’àmbit municipal, programes de diversificació curricular per una millor atenció a la diversitat”.

“Creiem”, ha dit Bargués “en una nova manera de fer política, que cal escoltar les propostes i necessitats de les persones, però també explicar allò que es fa de manera clara i transparent”, i per això aquest campanya serem a tots els barris per ser a prop de la ciutadania”. El lema de campanya d’Esquerra Republicana a Martorell és “Escoltem, fem, expliquem”.

El candidat d’Esquerra, acompanyat del número tres de la candidatura, Sergi Corral, i d’altres membres de la llista, ha fet també campanya aquest matí al barri de La Vila, aprofitant el mercat ambulant dels dimecres. Bargués a inisitit en la necessitat d’aprovar “un pla d’usos per reforçar els eixos comercials de Martorell”. Així mateix, segons Bargués, “cal repensar el mercat

ambulant dels dissabtes perquè aquest generi un flux de persones entre els diferents barris del poble, per aconseguir així una major dinamització i generar més opotunitats per al comerç del barri de la Vila.

Demà dijous, 14 de maig, Bargués i l’equip d’Esquerra a Martorell tornaran a fer campanya al barri de la Vila, amb el punt d’informació de campanya situal a la plaça Mare Sant Ramon entre les 16:30h i les 18h. Més tard, a les 19h., Esquerra presentarà el seu programa de Govern en un debat obert a la ciutadania a la seu del Casal Francesc Riera (Sant Antoni Maria Claret, 25b).

LES PERSONES I EL PROGRAMA DE GOVERN

Esquerra a Martorell presenta enguany un equip renovat, que combina l’experiència, el talent i les ganes de treballar pel poble, amb una especial incidència en els joves. Per fer-ho, compta amb noves incorporacions de persones independents que han cregut en el projecte.

El programa d’Esquerra Republicana a Martorell se centra en 3 eixos principals: Martorell, un municipi cohesionat (on es recullen les propostes de benestar social, ensenyament, comunicació i participació, cultura, esports, joventut i seguretat ciutadana); Martorell, un municipi emprenedor (propostes de promoció econòmica –ocupació i emprenedoria, comerç i turisme); i Martorell, un municipi sostenible (amb propostes d’urbanisme i sostenibilitat, mobilitat, serveis municipals, hisenda i coordinació i recursos humans de l’Ajuntament).

Martorell, 13 de maig de 2015

Si us cal més informació, podeu contactar amb Míria m Riera al telèfon 695 179 803