Mataró

Notícia

#MataróDeixada: Passem a l'acció

Des d'Esquerra Republicana fa temps que avisem de la deixadesa en què es troba a la ciutat de Mataró, perquè és un tema que ens preocupa. I ens preocupa per diversos motius; en primer lloc considerem que l'estat de la via pública és essencial per mantenir uns bons serveis i una bona qualitat de vida. I en segon lloc ens preocupa també perquè és un reflex de la imatge de ciutat i capitalitat que volem transmetre.

A més, aquesta setmana passada hem pogut llegir unes declaracions de la regidora responsable de la via pública, Elisabet Ruiz, que negava aquesta situació, trient així importància al que nosaltres considerem que hauria de ser una de les prioritats del Govern Municipal, que no només mira cap a una altra banda sinó que nega la realitat.

Des de la secció local d'Esquerra Republicana, junt amb el grup municipal com a principal partit de l'oposició, hem portat aquesta problemàtica al ple en diverses ocasions i fent un pas més enllà hem elaborat un mapa d'incidència a la via pública, que gràcies a la col·laboració ciutadana recull ja més de 300 punts; com ara senyals torçats, paviments amb sots, passos de zebra esborrats o llambordes descol·locades.

Seguint amb el fil d'aquesta campanya de denúncia que estem realitzant, anunciem una nova acció: des d'ahir hem marcat diversos punts que estan malmesos o deixats a la ciutat, i a vegades poden suposar un perill pels vianants. Cal destacar també que l'acció ha estat realitzada amb guix, que s'esborra fàcilment i d'aquesta manera no contribuïm a embrutar encara més la ciutat.

Animem a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa, marcar aquelles incidències per visibilitzar-les i alhora alertar de perills que suposen.

Cal seguir treballant per acabar amb la  #MataróDeixada.