Mataró

Notícia

Esquerra Mataró portem al Ple la problemàtica dels semàfors a la ciutat

Durant els darrers mesos hi ha hagut a la ciutat nombroses incidències en la xarxa semafòrica que, o bé han trigat molts dies a solucionar-se o bé a hores d'ara encara estan pendents de solució.

És un tema que ens preocupa perquè afecta no només al manteniment de la ciutat sinó també a la seguretat ciutadana. Des del grup municipal d'Esquerra Republicana - Moviment d'Esquerres Mataró ja vam entrar una pregunta per escrit al govern municipal sobre la incidència que va haver-hi al semàfor del Camí Ral amb el carrer Sant Pere, arribant a ocasionar fins i tot un accident.

Pensem que amb el manteniment i reparació d'incidències dels semàfors cal ser molt curosos, doncs el seu mal funcionament o directament el no funcionament d'aquests poden provocar accidents de trànsit amb vehicles i vianants involucrats.

Les queixes i exigències ciutadanes cada dia van a més, i la preocupació és compartida. Per aquest motiu preguntarem al Ple d'Octubre diverses preguntes amb relació a la problemàtica que adjuntem a continuació:

1. A Mataró, qui és l’encarregat del manteniment i reparació dels semàfors?
2. Com es detecten les anomalies en el funcionament dels semàfors?
3. Quin és el temps màxim de reparació dels semàfors una vegada es té coneixement de la incidència?
4. Aquest any 2020 s’ha acomplert aquest temps màxim de reparació?
5. El govern municipal aplicarà mesures amb la finalitat que no es tornin a repetir més endarreriments en la reparació de semàfors?

A banda de les preguntes, demanem al govern municipal que vetlli perquè no es tornin a repetir situacions de risc a les cruïlles semafòriques per culpa de no solucionar les incidències en el mínim de temps indispensable.

Com a #GovernAlternatiu, continuem vetllant per solucionar les preocupacions de la ciutadania, per fiscalitzar al govern municipal i per fer de Mataró la ciutat que mereixem.