Mataró

Notícia

Comunicat respecte a la sortida de CiU del govern municipal

Després de concretar-se l'esperada decisió del GM de CiU de sortir del govern municipal, des del GM d'ERC-Moviment d'Esquerres, i a la vista de la proposta del grup de CiU d'impulsar una moció de censura a la ciutat, volem manifestar el següent:

1. Veiem amb bons ulls la iniciativa. En breus ens reunirem amb els representants de CiU per poder valorar quina és la situació i també els contactes amb altres formacions polítiques.

2. L'aritmètica fa que sigui necessària la participació de grups ideològicament molt diversos. És imprescindible que existeixi una majoria àmplia per formar un govern consistent, que proporcioni l'estabilitat que Mataró necessita pels propers 15 mesos.

3. Serà també indispensable que tots els que hi participin es comprometin amb un full de ruta clar i amb un programa de govern consensuat per tots, per tal que la ciutat no vegi la seva activitat aturada.

4. Tanmateix, cal tenir en consideració quina serà l'evolució i l'efecte de les grans decisions que com a país seran preses en el transcurs dels pròxims dies.

5. I finalment, qualsevol decisió definitiva a prendre pel GM d'ERC-Moviment d'Esquerres, haurà de ser validada i aprovada per les Assemblees respectives.