Mataró

Notícia

La pancarta reclamant la llibertat pel presos polítics, retirada per tercer cop, sense cap notificació

Aquesta nit, per tercera vegada, i entenem que per ordre de l’alcalde de la nostra ciutat, han tret la pancarta reclamant la llibertat pels presos polítics que hi havia a la façana de l’Ajuntament.
La pancarta l’hem penjat, ja, tres cops, en acompliment de l’acord de ple del passat 16 de novembre, on, entre d’altres mesures, es proposava posar a la façana de l’Ajuntament, una pancarta per demanar la llibertat dels consellers i activistes socials empresonats.
Cap de les vegades que hem penjat la pancarta hem rebut cap notificació dient que no es podia fer, i tampoc cap de les vegades que la pancarta ha sigut despenjada, hem rebut cap comunicació explicant que hi havia una ordre per fer-ho.

Lamentem, doncs, la decisió de l’alcalde la nostra ciutat de no respectar, un cop més, l’acord de ple que instava a penjar aquesta pancarta, i denunciem que en cap moment se’ns hagi comunicat l’ordre de despenjar-la.
Tanmateix, no defallirem i farem tot el que estigui a les nostres mans, per reclamar la llibertat de les persones que es troben injustament empresonades per defensar les nostres idees polítiques.