Mataró

Notícia

Oriol Junqueras no podrà assistir a la inauguració de la Plaça Joan XXIII

Aquest proper diumenge tindrà lloc la inauguració de la Plaça Joan XXIII de Rocafonda. Aquesta remodelació ha comptat amb la participació de la Generalitat mitjançant la Llei de Barris.
 
Davant d’aquest fet, Esquerra Republicana de Mataró volem comunicar dos fets:

Oriol Junqueras, Vicepresident de la Generalitat i Conseller d’Economia cessat, va assistir l’any passat a la presentació del projecte. Malauradament, no podrà assistir a la inauguració perquè resta presoner per motius polítics.

Així ho hem volgut fer saber al veïnat, enviant una carta en què expliquem la tasca i defensem la innocència d’Oriol Junqueras. Us fem extensiva aquesta missiva.  


-  Critiquem la inoperància i mala gestió del govern municipal. A causa d’una licititació tardana, s’han endarrerit les obres fins al Març. Una de les condicions per rebre l’ajut del 50% de la Llei de Barris de la Generalitat era acabar-les abans del 2018.

Aquest fet ha suposat que l’Ajuntament destini 277.000€ i la Generalitat 137.000€ (xifres rodones), en comptes de 207.000 € per ambdues parts. El retard en la execució de les obres per part de l’Ajuntament ha tingut un cost de 70.000€ més dels previstos, els quals es podien haver destinat a d’altres partides més prioritàries.