Mataró

Notícia

Esquerra celebra els resultats del referèndum sobre la independència a Mataró

20 J
20 J

La Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya vol mostrar la seva felicitat per l’alt índex de participació en la consulta sobre la independència de Catalunya celebrada ahir diumenge a la nostra ciutat.

De la mateixa manera, des de la Secció Local ens sentim encoratjats pels resultats, que interpretem com una mostra clara d’independentisme de l’electorat mataroní, que per primer cop, trenca amb el conservadorisme i demostra una valentia i una maduresa sense precedents.

En tercer lloc, volem felicitar la Plataforma Mataró Decideix i tots i cadascun dels voluntaris que han fet possible, amb l’esforç diari durant mesos, l’èxit aconseguit en la jornada d’ahir.

Finalment volem encoratjar a tots els mataronins i mataronines a seguir treballant en la mateixa línea, recordant-los que la propera estació és promoure un referèndum oficial a tot el territori català a través de la Iniciativa Popular presentada ens els darrers dies al Parlament de Catalunya. Amb aquest objectiu engresquem a tothom a participar a la recollida de signatures.