Molins de Rei

Notícia

Comunicat d'Esquerra Republicana - Molins de Rei

Log Molins de Rei
Log Molins de Rei
La direcció de la secció local d’Esquerra Republicana de Molins, reunida d’urgència davant de la denúncia pública de la regidora Silvia Guillén vol expressar:
 
• Que té el màxim respecte per la regidora Silvia Guillén i la màxima preocupació pels fets que denuncia, tal i com va manifestar des del mateix moment en què en va tenir coneixement, a finals del mes de març passat, quan es van iniciar els passos per resoldre el conflicte entre dos companys de partit.
 
• Que els fets denunciats van ser presentats i discutits davant dels òrgans de direcció de la secció local el passat 9 d’abril, amb la presència de les dues persones implicades. En aquella trobada, les parts van tenir ocasió d’aportar el seu punt de vista i la resolució final de la mateixa va ser considerada definitiva per totes les parts.
 
• Que malgrat que s’han mantingut trobades regulars amb la regidora Silvia Guillén, ara s’ha fet evident que aquella resolució no ha estat satisfactòria per almenys una de les parts implicades. La secció local, esgotades les seves vies per gestionar el conflicte, demana als òrgans nacionals que activin de manera immediata tots els protocols de mediació de què disposa, malgrat que aquesta havia estat una via permanentment oberta a la que, fins ara, la regidora Silvia Guillén havia decidit lliurement no acollir-se.
 
• Que estem convençuts que en aquest marc les dues parts implicades podran defensar la seva versió dels fets i que els codis de conducta pioners de què ens hem dotat com a organització d’esquerres i feminista són la garantia per assolir una resolució justa i coherent amb el projecte polític que defensem. La secció local es compromet a acatar qualsevol resolució que sorgeixi d’aquests òrgans i les seves conseqüències.
 
Mentre la mediació segueixi el seu curs, la direcció de la secció local es conjura per seguir estant al servei dels seus veïns i veïnes i del projecte de ciutat progressista que abandera, aïllant en la mesura del possible les conseqüències que els fets puguin tenir en el govern local i en el benestar de la ciutadania.
 
Molins de Rei, 18 de desembre de 2018