Molins de Rei

Notícia

Esquerra Republicana de Molins de Rei demana un últim esforç a les forces independentistes per tirar endavant el pacte de govern

Esquerra Republicana de Molins de Rei demana un últim esforç a les forces independentistes per tirar endavant el pacte de govern
 
L’endemà mateix de les eleccions municipals, ERC Molins de Rei va fer una crida als partits independentistes (Junts per Molins i la CUP) per crear un govern majoritari a la vila amb els onze regidors que sumen les tres forces polítiques i ha estat fent passos per aconseguir-lo.
 
A tres dies de la constitució dels ajuntaments aquest proper dissabte, no creiem que s’hagin fet prou esforços per valorar com n’és de necessària aquesta majoria de govern.
 
ERC Molins de Rei tornem a demanar aquest esforç que representa posar-se d’acord sense cap condició d’entrada, només amb la voluntat de satisfer les demandes dels independentistes, que han estat majoritaris a la vila, una proposta que ha comptat amb l’aval d’altres partits i entitats, i així gestionar de la millor manera el consistori, pensant únicament en tots els molinencs i en les necessitats i urgències a resoldre a partir d’aquest dissabte 15 de juny.
 
Des del passat 27 de maig, nosaltres hem estat treballant per arribar a una entesa perquè això sigui possible. Pensem que la vila i el país necessiten l’acord de govern de les forces independentistes i deixar de banda els interessos de partit i les estratègies també interessades que ens puguin afavorir amb vista a unes futures eleccions. Això i les persones són els únics aspectes que ens haurien de motivar per actuar en conseqüència ara mateix.
 
Si finalment no és possible aquest acord de les forces independentistes de la vila, el nostre grup municipal estarà a l’oposició des d’on també treballarà perquè Molins de Rei sigui de nou referent comarcal, per una vila sostenible i verda, per la justícia social, pel jovent i per la República catalana.