Esquerra Mollerussa

Notícia

ERC Mollerussa organitza una sessió informativa dels ajuts i subvencions de l’IEI per a projectes culturals

Pati de l'institut d'Estudis Ilerdencs
Pati de l'institut d'Estudis Ilerdencs
L’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida va aprovar inicialment les bases específiques reguladores de la concessió de subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització d’activitats culturals, i en breu, es preveu l’obertura de la convocatòria dotada amb 300.000€ perquè les entitats i associacions puguin presentar les seves iniciatives i els seus projectes.

Amb la presidència d’ERC, la Diputació de Lleida i l’IEI han iniciat canvis profunds en el model del seu pla de subvencions, atorgant subvencions mitjançant criteris més objectius, més transparents, més equitatius, més justos i el màxim d’àgils possibles; en definitiva, més republicans.
 
Per aquest motiu, des d’ERC Mollerussa i des del grup Republicà a l’Ajuntament de Mollerussa s’ha organitzat una sessió informativa dirigida a les entitats i associacions de Mollerussa i del Pla d’Urgell perquè puguin conèixer de primera mà aquest ajuts econòmics, les diferents línies, les principals novetats d’aquesta convocatòria i els criteris tècnics d’avaluació dels projectes. A més a més, poder realitzar preguntes concretes i resoldre dubtes específics.
 
Aquesta sessió informativa tindrà lloc el proper dimarts 30 de març, a les 8 de la tarda, i es realitzarà en format a distància a través de la plataforma Zoom, i comptarà amb l’assistència de l’Estefania Rufac, vicepresidenta de l'IEI, i de l'Engelbert Montalà, portaveu del grup Republicà a l'Ajuntament de Mollerussa. Les persones interessades en assistir a la sessió hauran de realitzar una inscripció prèvia al correu electrònic mollerussa@esquerra.cat
 
El passat novembre es va realitzar una sessió informativa amb les entitats esportives del Pla d’Urgell per presentar les subvencions de promoció i foment de l’activitat física i l’esport a les comarques lleidatanes.