Mollet del Vallès

Notícia

Comunicat sobre la nova situació política a Mollet

comunicat, política, Mollet del Vallès
Comunicat

Ahir dilluns el PDECAT de Mollet del Vallès manifestava que trencava el pacte de governabilitat que mantenia des del principi del mandat amb el PSC. Recordem que també Ciutadans manté un pacte de governabilitat i que el PP no el té signat però actua de la mateixa manera.

Des d'Ara Mollet - ERC ja vam intentar el 2015 fer un govern diferent conjuntament amb Canviem Mollet i amb el PDECAT. Durant aquests 2 anys hem insistit en què Mollet necessita un canvi de govern, a causa de la deriva autoritària i de les polítiques sense rumb del govern actual del PSC.

A més d'això, pensem que l'actitud de repressió que el PSC manté amb la llibertat d'expressió i amb el dret a vot dels molletans i molletanes es mereix també una reprovació, ja que hi està en joc la democràcia.

Ara Mollet - ERC veu positivament el pas fet pel PDECAT de Mollet, i obrim vies de negociació amb les forces democràtiques de Mollet del Vallès (Canviem Mollet i el PDECAT) per tal de configurar un govern alternatiu a l'actual. Creiem que una nova generació de persones han de prendre les regnes del govern de la ciutat.


Estem més a prop del canvi. Per nosaltres no serà.