Mollet del Vallès

Notícia

Signat un nou acord per anar plegats a les eleccions municipals del proper 26 de maig del 2019

LES FORMACIONS D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC) I MOVIMENT D'ESQUERRES (MES) A MOLLET HAN SIGNAT UN NOU ACORD PER ANAR PLEGATS A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL PROPER 26 DE MAIG DEL 2019

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer la reedició de l’acord entre les dues formacions per tornar a concórrer junts en una llista conjunta. Margarita Vergés, coordinadora local de MES a Mollet, ha fet una valoració de la renovació del pacte i la feina feta des de que el 2015 les dues formacions van signar el primer acord “Hem treballat amb transparència i lleialtat i això no és freqüent actualment” i ha destacat també el nou acord que confluirà en una llista “d’esquerres, socialista, progressista i republicana amb un projecte en comú que és l’alternativa per governar Mollet”

El president d’ERC a Mollet, Albert Biescas, ha coincidit també amb Vergés amb “el respecte, bona sintonia i la bona feina d’aquests quatre anys” tant en les relacions entre les dues direccions com en el treball del grup municipal. Biescas ha indicat que el 2015 es va signar el pacte amb “un programa de ciutat, no un pacte electoral per 4 anys, sinó d’un programa a llarg termini”. I ha destacat que “Volem un canvi. Un canvi de model i un canvi al govern municipal per construir una ciutat de futur i això només serà possible amb els republicans i socialistes sobiranistes d’Ara Mollet i amb el nostres cap de llista, l’Oriol López al capdavant d’aquest projecte.” “Aquest mandat ho hem intentat i no ho hem aconseguit però el 2019 sortirem a guanyar”, ha conclòs Biescas.El candidat d’Ara Mollet ERC-MES, Oriol López, ha tancat l’acte valorant la “confiança mútua aconseguida amb MES” i ha apuntat que des d’Ara Mollet es treballa per “crear una candidatura molt àmplia, que sobrepassarà fronteres i molts límits mentals”. El cap de llista ha destacat el treball als barris que s’està fent perquè la candidatura “sigui molt diferent a la típica llista que hem fet fins ara, anirem més enllà dels partits”.

López va dir sentir-se “orgullós” de poder ser també el candidat de MES “i ara no per tornar a l’oposició, sinó per ser al govern”. López també va avançar que estan preparant una candidatura molt àmplia “molt integradora, molt revolucionaria en la manera de fer, que segurament tindrà més gent a banda d’ERC i de MES, i que se semblarà molt al nostre poble. Estem treballant per guanyar les properes eleccions del 2019”.