Montcada i Reixac

Notícia

Presentació de la candidatura. Eleccions municipals del 22 de maig

  • Candidatura Esquerra Montcada i Reixac 2011
Aquest divendres 29 d’abril s'ha presentat la candidatura d'Esquerra Republicana per a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

A continuació us detallem un breu currículum de tots els candidats:

Marta Aguilar i Alemany: Tècnica en gestió i administració d’empreses. Diplomada en     magisteri, convalidació     europea. Treballa com a responsable d’un casal d’avis. Portaveu d’esquerra a l’Ajuntament i la nostra candidata a l’alcaldia.

Jordi Sánchez i Escrigas:
Llicenciat en ciències polítiques i sociologia i llicenciat en història contemporània. President d’esquerra a Montcada i Reixac i regidor a l’ajuntament, treballa com a responsable de compres d’una empresa d’àmbit estatal amb seu a Montcada.

Montserrat Ribera i Ruiz:
Llicenciada en dret i llicenciada en ciències del treball. Màster Europeu en Ciències de treball. Treballa com a agent judicial per al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Dani Parra i Belmonte: Tècnic en educació infantil i estudiant d’últim curs de magisteri. Treballa com educador en una escola de necessitats educatives especials. Vinculat al món associatiu i juvenil montcadenc.

Neus Vinyals i Fusté:
Diplomada en direcció financera i comptabilitat analítica i control de gestió. Màster en gestió gerencial. Directora financera d’una PIME.

Josep Centelles i Estevez: Enginyer Tècnic Industrial. Màster i Postgrau en Gestió de la Qualitat. Màster en Disseny. Director Industrial d'una empresa multinacional dedicada a l' exportació.

Roser Solano i Castelló: Formació professional com a administrativa. Treballa a Correus. Expresidenta dels Castellers de Montcada i Reixac. Vinculada al moviment associatiu feminista.

Joan Fabián i Andreu: Formació professional com a soldador, en l’actualitat treballa en tasques logístiques. Vinculat al mon sindical i als moviments de reivindicació veïnal.

Laura Balcell i Clapés: Llicenciada en periodisme, actualment estudiant Filologia catalana. Treballa com a professora de català per a adults. Membre de la Cal.

Miquel Àngel Gràcia Pardo:
Advocat. President de l’ABI - Ateneu Domingo Fins. Membre de la junta directiva del Cercle Català de Negocis. Membre de diverses juntes electorals nacionals de les consultes independentistes realitzades a diferents municipis. Impulsor i membre de les comissions de les Iniciatives legislatives populars per a l’aprovació de la Constitució de Catalunya (2009), per a la declaració d’independència de Catalunya (2009) i per a la convocatòria d’un referèndum d’independència vinculant (2011).

Montse Madurell i Bonel: Diplomada en magisteri. Mestre. Membre fundadora del Cercle Cultural de Montcada i Reixac.

Albert Salar i Cortes: Diplomat en Màrqueting i Comunicació. Dirigeix la seva pròpia empresa de Màrqueting.

Maria Àngels Teruel i Morató: Responsable financera d’una empresa informàtica.

Joan Vidal i Plujà:
Enginyer Informàtic. Treballa com a analista programador en una consultora informàtica.

Montse Jiménez i Olivencia:
Mestre d’educació Infantil. Mestre de primària a l’ Escola El Viver de Can Sant Joan. Delegada sindical.

Antoni Mollet i Val:
Tècnic de manteniment de la Llar i Indústria.

Teresa Dulcet i Pedrola:
Llicenciada en Filologia. Professora de secundària.

David Passarell i Serred: Enginyer tècnic industrial i llicenciat en Dret. Treballa en el seu propi despatx, especialitzat en dret urbanístic.

Montse Matllo i Teruel: Administrativa. Membre del grup de teatre "Teatrac". Membre de l’AMPA del CEIP Reixac.

Josep Vidal i Pagà.
Jubilat. Ha estat professor de formació professional a Dusseldorf (Alemanya), on va exercir de joier durant 20 anys.

Rosa Pedrola i Caparrós: Jubilada. Tancant la llista, en el lloc d’honor número 21, per la seva vàlua en la transmissió de la nostra memòria històrica i dels valors republicans.


Suplents:

Albert Vilalta i Insa:
Tècnic en Gestió de Residus. En l’actualitat treballa com a Gerent de residus i serveis a l’ empresa d’inserció social.

Maria Teresa Compte i Ametller:
Llicenciada en psicologia i Màster en logopèdia. Treballa com a psicòloga i logopeda d'una consulta privada i d' una escola.

Sergi Marzal i Martínez:
Dissenyador gràfic per l’Escola Massana. És empresari, dirigeix una empresa de publicitat. President dels Castellers de Montcada i Reixac des del 1994 fins a 1997.


Gent preparada i honesta que es compromet amb Montcada i Reixac veient que cal un revulsiu per superar la crisi econòmica i política que estem patint.