Montcada i Reixac

Notícia

ERC Montcada i Reixac es volca en la campanya “La República que farem”

El proper dimarts 21 de març, a les 19:30 hores, el diputat del Parlament de Catalunya Chakir el Homrani farà una xerrada en el marc de la campanya “La República que farem” que ERC està realitzant durant aquests mesos previs a la celebració del referèndum. A més, la secció local d’ERC farà una parada informativa a la Pl. Lluis Companys aquest dissabte al matí.
 
El cap de setmana del 18 i 19 de març Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 145 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca.
La secció local d’ERC a Montcada i Reixac també participarà en aquesta “macroparada” instal·lant dissabte al matí una carpa a la Plaça Lluis Companys del nostre municipi.
 
Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana.
El Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, Isaac Peraire, com a màxim responsable de la campanya assegura que ‘en aquests moments que la judicialització de la política i els atacs contra la democràcia són més forts i fan alçar la veu a nivell internacional, la nostra millor resposta és seguir endavant, treballar i construir la nova república catalana des de tot el territori’.
 
En aquest sentit, Peraire ha destacat que ‘la macroparada és una de les accions de la campanya ‘La República que Farem’ que recull de manera més gràfica com estem construint la nova República; entre tots , escoltant, reflexionant, amb arguments, amb noves i modernes propostes i des de tot arreu del país’.
 
Xerrada de Chakir el Homrani
D’altra banda, el proper dimarts a les 19:30 hores, el local de la secció d’ERC a Montcada i Reixac acollirà la xerrada “La nova República Catalana: nació intercultural i integradora”, a càrrec de Chakir el Homrani, Diputat de JxSí al Parlament de Catalunya.
 
L’acte és obert a tothom i l’objectiu és parlar i debatre sobre aspectes tan essencials i cabdals com la diversitat, el plurilingüisme, la immigració, els refugiats o la llibertat de creences en el marc de la nova República Catalana.