Montgat

Notícia

No als laterals

Esquerra Montgat una vegada més ha hagut de treure les urpes per a exigir els acors trencats pel soci de govern socialista.
Ja ve de fa anys que un nou traçat de la C-32 vol trinxar encara més el nostre territori. Pensants en com n'és d'estreta la nostra comarca, només ens queda pensar en la idea que l'actual autopista no es pot ampliar, malmentent a tort i a dret els nostres pobles.
L’acord signat al Consell Comarcal fa just mig any parla d'inversions i actuacions en matèria de transport ferroviari a curt, mig i llarg termini, de transport públic per carretera amb l'objectiu de millorar-ne la seva xarxa a tota la comarca. L’acord parlava també clarament, i amb xifres, de la reducció de peatges per als maresmencs. En aquest segon semestre d'enguany s’havia d’implantar un sistema de bonificacions que permetessin fins a un 65% d'estalvi per als usuaris habituals de les barreres de Vilassar de Dalt, tant el troncal com la sortida.
El posicionament d’Esquerra durant tot aquest temps també va fer que es passés d’un plantejament inamovible per part de l'administració de l'Estat i de la Generalitat de calçades laterals a la C-32 ràpides pensades com a infraestructura de pas, a una via que ha de relligar tots els municipis del Baix Maresme i millorar-ne la connexió i els moviments dels seus ciutadans.
Ara ens trobem en que el partit socialista ha agafat aquest pacte i simplement, com ja sembla ser que els catalans estem acostumats, ens han estripat els plans.
La posició d'Esquerra Montgat és ferma. Estem en total desacord al pla que es preveu i reclamem que es compleixi el pacte signat pel Consell Comarcal i volem que el partit socialista.

Per a més informació sobre el nou traçat, visiteu:
Àlex Rosa i Gandia
Secretari d'Imatge i Comunicació