Montgat

Notícia

Comencen les obres de consolidació de l'escullera

Platja de Montgat
Platja de Montgat
Les nostres platges pateixen des de fa anys una constant regressió, agreujada pel temporal del març passat. Com és sabut la competència en aquesta matèria és del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medioambiente. Per això, fa mesos que es mantenen contactes amb la Demarcación de Costas en Catalunya, la més recent la mateixa setmana del temporal quan es va fer arribar un informe exhaustiu dels danys produïts.

Finalment, després de les múltiples gestions realitzades per part de l’alcaldessa, Rosa Funtané, i pel regidor d’Ordenació del Territori, David Sànchez, el Ministeri assumirà la reparació dels danys produïts pel temporal del passat 1 de març i destinarà 1,4 milions d'euros a una actuació conjunta a Montgat, el Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Gavà, per tal de recuperar les platges i les esculleres.

Les obres de consolidació de l'escullera començaran el 14 de maig i es preveu que finalitzin la primera setmana de juny. Durant la seva execució les zones afectades del passeig marítim restaran tancades a pas dels vianants.

Més informació