Montgat

El nostre equip

 • Laura Ribot i Cuenca
  Laura Ribot i Cuenca 4a.. Tinent d'Alcalde i Regidora de Govern i Ciutadania Nascuda a Badalona, viu a les Mallorquines, barri amb el que està relacionada des de petita a través del negoci familiar.
  És membre de diverses entitats, des d'entitats esportives, com l'Associació Catalana d'Entrenadors de Bàsquet, de la que va ser sòcia fundadora l'any 81, fins a entitats socials, culturals i sobiranistes, com Creu Roja, la Festa Nacional dels PPCC, Òmnium Cultural, l'Agrupació Sardanista de Montgat, l'ANC i Montgat Decideix.
  Actualment és Presidenta de la Secció Local d'ERC de Montgat i també 4a. Tinent d'Alcaldia i Regidora de Govern i Ciutadania

  Trajectòria professional
  Tècnica en sistemes d'informació aplicats a l'Administració Pública, s'ha especialitzat en administració electrònica i protecció de dades i és auditora de qualitat i de recursos humans. Tota la seva carrera professional està vinculada a l'administració pública, ja sigui com a funcionària o com a consultora externa. La seva experiència en el sector privat li ha permès desenvolupar projectes de modernització en diverses administracions públiques.
  Actualment, en representació de la Federació de Municipis és membre de la Comissió Tècnica de Transparència i de la Comissió de seguiment de la Finestreta Única Empresarial.

  Des d'aquest enllaç podeu consultar la declaració de béns i activitats