Esquerra Republicana de Catalunya - Montmeló

Totes les notícies

Connecta Xarxes Socials Montmeló Esquerra Republicana Whatsapp Telèfon Contacte

Connecta amb Esquerra Montmeló a través de Whatsapp, Facebook o Twitter.

L’ús de les xarxes socials i d’eines 2.0 avança a una velocitat vertiginosa i s'escampa entre la gent com una taca d'oli. A Esquerra Republicana Montmeló volem ser pioners i estrenem una nova eina per apropar-nos als nostres simpatitzants: el WhatsApp. A través del número de telèfon 693728665 els ciutadans podran conversar de forma directa amb els membres del grup local. El telèfon estarà gestionat alternativament pel cap de llista, l'Albert Monserrat i la Joana Verdera. Així, qui ho vulgui ens podrà enviar missatges directament, preguntar dubtes sobre el programa electoral, tenir informació detallada dels actes o enviar fotos, vídeos o talls de veu durant el trascurs d’aquests. L’objectiu és aproximar la nostra candidatura a tots vosaltres, que ningú no es perdi cap oportunitat d'interactuar i explicar-nos el que desitja i espera de l'equip.   Les xarxes socials, seran també un dels punts forts de la comunicació del grup, amb els perfils corporatius de Facebook i Twitter ja actius. Una àgora pública on rebrem els comentaris de tothom i publicarem les imatges d'actes, propostes, vídeos i fins i tot també es podrà descobrir allò que no es veu normalment, el “backstage” de la campanya. D'aquesta manera volem donar veu al poble, cedint el protagonisme a la societat civil i fent esdevenir tots i cadascún dels nostres conciutadans part activa de la imparable revolució democràtica que estem vivint. Endavant montmelonins!

Candidat Alcaldia Albert Monserrat

Albert Monserrat encapçala la llista d’Esquerra a Montmeló

El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Montmeló ha començat a treballar per a preparar la candidatura a les eleccions municipals d’aquest 2015 amb il·lusió per la feina i ganes d’encarar els reptes que presenta la legislatura. Albert Monserrat ha estat escollit com a cap de llista d’acord amb el sentir majoritari de la militància montmelonina. Aquest és el tret de sortida d’una cursa per l’alcaldia que promet ser interessant.   L’Albert Monserrat és un vell conegut de l’associacionisme de Montmeló, on va néixer fa 41 anys i on ha viscut des de sempre. Actualment és el president del Clàssic Club, que organitza trobades pels amants dels cotxes clàssics. Ple d’energia per al repte que afrontarà com a candidat a l’alcaldia de Montmeló, explica que davant la crisi econòmica, encara no ens podem confiar. “Ara és el moment d’agafar les regnes de la situació i treballar activament per reduir l’atur. No ens podem permetre abaixar la guàrdia, perquè al poble encara hi ha més de 700 persones que no tenen feina.” Una cara nova és la segona de la llista, la Joana Verdera, enginyera de 33 anys que ha tornat a Montmeló després de viure dos anys a l’estranger. “Viure a fora et dóna una perspectiva nova del món, però també et fa conscient de tot allò que més t’estimes. És per això que vaig decidir tornar i treballar pel poble activament. En aquest any decisiu, cal que els ciutadans de Montmeló tinguin veu pròpia en el procés de la construcció del nou país i per això, ara més que mai, és necessari comptar amb una representació important al consistori.” Altres cares conegudes del grup són l’Alma González i la Georgina Monserrat, regidora d’Esquerra de 2010 a 2011, que destaca l’esperit de treball del grup municipal: “només si treballem com un equip cohesionat aconseguirem guanyar-nos la confiança dels nostres veïns. No ens agraden els personalismes, apostem per un treball de tots, ben gestionat i amb més transparència que mai.

Montmeló VALENT!

Els valents de Montmeló a l'acte central del Vallès

Si, a Montmeló hi ha valents! Hem estat a l'acte central d' Esquerra al Vallès Oriental, aquest acte s'ha realitzat al municipi de Llinars, on hi tenim la majoria  absoluta. Hem pogut disfrutar d'un ambient agradable, molts valents junts i sobretot hem tingut  l' oportunitat d' escoltar que hem fet des    d' Esquerra durant aquests anys de govern i el que pensem fer en el pròxim. Que més dir que hem tingut un moment per parlar amb en Joan Puigercós sobre Montmeló, sobre les idees i el model de poble que volem. Esquerra és l'opció de vot per la gent de Catalunya, ja que volem un país millor, on visquem amb les condicions que ens mereixem. Realitzarem un referèndum, que ens convé als independentistes, però en global a tots els ciutadans de Catalunya. Lluitarem per aconseguir finalment, el concert econòmic, per així millorar la qualitat de vida i els serveis de tota la ciutadania catalana. Siguem valents i valentes, votem a Esquerra! Millorem Catalunya! Georgina Monserrat Regidora ERC Montmeló