Esquerra Republicana de Catalunya - Montmeló

Notícia

El grup es renova i reforça

  • Albert Monserrat
  • El grup a la feina
El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Montmeló ha començat a treballar per a preparar la candidatura a les eleccions municipals d’aquest 2015 amb il·lusió per la feina i ganes d’encarar els reptes que presenta la legislatura. Albert Monserrat ha estat escollit com a cap de llista d’acord amb el sentir majoritari de la militància montmelonina. Aquest és el tret de sortida d’una cursa per l’alcaldia que promet ser interessant.
 
L’Albert Monserrat és un vell conegut de l’associacionisme de Montmeló, on va néixer fa 41 anys i on ha viscut des de sempre. Actualment és el president del Clàssic Club, que organitza trobades pels amants dels cotxes clàssics. Ple d’energia per al repte que afrontarà com a candidat a l’alcaldia de Montmeló, explica que davant la crisi econòmica, encara no ens podem confiar. “Ara és el moment d’agafar les regnes de la situació i treballar activament per reduir l’atur. No ens podem permetre abaixar la guàrdia, perquè al poble encara hi ha més de 700 persones que no tenen feina.”

Una cara nova és la segona de la llista, la Joana Verdera, enginyera de 33 anys que ha tornat a Montmeló després de viure dos anys a l’estranger. “Viure a fora et dóna una perspectiva nova del món, però també et fa conscient de tot allò que més t’estimes. És per això que vaig decidir tornar i treballar pel poble activament. En aquest any decisiu, cal que els ciutadans de Montmeló tinguin veu pròpia en el procés de la construcció del nou país i per això, ara més que mai, és necessari comptar amb una representació important al consistori.”

Altres cares conegudes del grup són l’Alma González i la Georgina Monserrat, regidora d’Esquerra de 2010 a 2011, que destaca l’esperit de treball del grup municipal: “només si treballem com un equip cohesionat aconseguirem guanyar-nos la confiança dels nostres veïns. No ens agraden els personalismes, apostem per un treball de tots, ben gestionat i amb més transparència que mai. Montmeló necessita una renovació i creiem que com a grup podem aportar molt al municipi.”
 
L’elecció del cap de llista ha donat doncs el tret de sortida a l’equip de treball, però la feina tot just comença. En les properes setmanes els membres d’ERC Montmeló es reuniran amb les entitats per escoltar la seva opinió i analitzar conjuntament la situació del municipi. ERC Montmeló inicia així, doncs, el recorregut cap al 24 de Maig, amb el convenciment que un bon equip és la base per construir el poble que somiem dins el país que està arribant.