Esquerra Republicana de Catalunya - Montmeló

Notícia

El dissabte 7 de març a les 18h tens la oportunitat de dir la teva!

Escoltem Montmeló Esquerra Acte Participatiu Participació Ciutadana
Escoltem Montmeló

Esquerra Montmeló organitza un acte participatiu per debatre les propostes dels ciutadans i posar en comú els projectes pel municipi. La trobada, Escoltem Montmeló, tindrà lloc dissabte 7 de març, a la Sala de la Concòrdia a l’Ajuntament, des de les 6 de la tarda fins a les 8. 

Des d’ERC Montmeló volem que la sessió sigui una crida a repensar el municipi, ja que ara se’ns presenta una oportunitat per a la regeneració. Per això, calen idees plenes d’energia i ambició que ens permetin visualitzar un horitzó de futur i avançar en la construcció d’un Montmeló més just, més net, més participatiu i cohesionat. I sobretot, cal que aquest procés el fem junts, comptant amb tots aquells que vulguin formar-ne part.

Durant l’acte, farem una breu introducció per presentar l’Albert Monserrat, que liderarà la discussió i la resta de membres del grup municipal que en prendran part com a moderadors. De seguida donarem pas als assistents per parlar del nostre poble i de com l’imaginem. L’objectiu és escoltar i prendre nota del sentir dels ciutadans i percebre la visió que tenen tant de la situació present com futura de Montmeló. Dividirem l’acte en àrees temàtiques per tal de facilitar la coherència en l’intercanvi d’arguments.