Nou Barris

Notícia

Commemoració de la Diada a Nou Barris amb el Pere Aragonès

quest dissabte, a la tradicional Commemoració de la Diada que organitza l'associació Els Propis em contat amb la participació del vicepresident el Govern de la Generalitat, el company Pere Aragonès, que va fer un breu parlament als assistents. El Pere va dedicar unes sentides paraules al Pare Manel.

La commemoració, perfectament planificada per Els Propis, ha tingut lloc al Pati de la Seu del Districte amb les més estrictes mesures de seguretat i amb un aforament de 250 persones.

A més a més del Pere hi havia una nutrida representació d'Esquerra com: La presidenta del Districte, Gemma Sendra; la senadora Ana Surra; els regidors de l'Ajuntament Ernest Maragall i Elisenda Alamany, els consellers de districte Quim Sangra, Montserrat Cuspinera i Miquel Román; de l'executiva d'ERC Nou Barris la Llúcia Cuenca i el Cristian Agudo; i de Jovent Republicà de Nou Barris, l'Albert Ruiz i l'Emma Serra.

Amb aquesta noticia podeu trobar la grabació del parlament del Pere Aragonès

Igualment podeu veure el fill de piulades de l'acte al perfil del Casal aquí: https://twitter.com/ERC9B/status/1304827815095922690?s=20