Nou Barris

Notícia

​Resum de la Reunió d’ERC Nou Barris

Casal
1. Informe de presidència

El Josep Barrachina ens explica les properes activitats previstes:

-Divendres 14 de juliol, a les 18:30h important acte de l’ANC Nou Barris a Virrei Amat, entre els ponents JOAN TARDÀ.

-Divendres 14 de juliol, a les 20:00h Òmnium projectarà “Las Cloacas de Interior”, a l’Auditori de l’Espai Jove Les Basses al Turó de la Peira.

-Dilluns 17 de juliol, a les 18:30h en Carles Garcia, Vicepresident 3r d'Estratègia, Creixement i Campanyes, visitarà el nostre Casal per parlar de la Campanya del Referèndum. 

El Casal continuarà obrint tot els dilluns excepte el 7 i 14 d’agost.

El 22 de setembre farem un acte al carrer conjuntament amb els Casals de Sant Andreu i Horta. Es vol trobar una ubicació limítrofe, però que sigui un lloc de pas.

2. Política Municipal

En Daniel va explicar com va anar el Ple de Districte i es va fer una valoració positiva de la feina feta pel nostre Grup Municipal. 
Es va decidir repassar el que havíem aconseguit que s’aprovés en altres plens per tal de fer un seguiment de l’acompliment. Vam valorar el que ens havien aprovat el 2015.

3. Secretaria de la Dona

La Montserrat parla de fer material, octaveta o full per repartir a les parades, sobre temàtiques de feminisme i amb una imatge clarament noubarrienca.

4. Sopar d’Estiu

Dilluns 31 de juliol, sopar de fi de curs. Es va proposar un local a Prosperitat. Es farà la reserva i es confirmarà. 

5. Precs i preguntes

En Miquel proposa de parlar amb l’ANC Nou Barris per tal d’aconseguir domassos de colors del Sí per fer arribar a la militància, simpatitzants/es i amics i amigues, amb l’objectiu que els pengin a finestres i balcons. En Joan Saderra fa algunes aportacions sobre els costos d’això i s’acorda mirar si és possible.

Acabem la reunió a les 21:55h.