Nou Barris

Notícia

Ara és moment per una altra cosa

Ajuntament Barcelona
Balcó de l'Ajuntament de Barcelona
La lluita per la llibertat del nostre poble fa anys que dura. Hem viscut moments d'incertesa i dubte, però ara no és un d’aquests moments. Ara no pot haver lloc pels dubtes, pel cansament, per la desídia. Ara és moment per una altra cosa.
 
Ara és moment per deixar clar, un altre cop, però amb més força que mai, que volem ser lliures i que tenim dret a ser lliures. És el moment per cridar ben fort que a les persones empresonades i que pateixen repressió per defensar els nostres drets, mai les deixarem soles. 

Ens hem de conjurar totes i tots amb aquest objectiu, i fer-ho a Nou Barris és la nostra feina. Per això et demanem el teu suport i ajut. Et demanem que t'impliquis en la campanya electoral. Necessitem les teves idees, els teus braços, les teves mans. Necessitem apoderats i apoderades per a cada escola el dia 21 de desembre. 

Et necessitem per tal de continuar fent servir la nostra millor arma per alliberar el nostre País i als nostres companys i companyes. I aquesta arma és la democràcia.

Si vols col•laborar et pots posar en contacte amb nosaltres a: noubarris@esquerrabcn.cat