Olesa de Montserrat

Totes les notícies

ACTE DE CAMPANYA A CAL RAPISSA (Olesa de Montserrat)

Aquest dimecres 16 de desembre del 2015 a Cal Rapissa, us esperem a tots per l'acte de campanya d'Esquerra Republicana de Catalunya a Olesa de Montserrat en motiu de les properes eleccions al Congreso de los Diputados. Amb la presència d'Anna Simó, Xavi Vendrell i el president de la nostra secció local i alhora regidor a Olesa, Martí Fortuny, que forma part de les llistes per aquestes eleccions. Nosaltres defensarem el teu vot allà on calgui, per això és molt important per tots la teva presència. T'hi esperem!

MOCIÓ DE SUPORT A LA RESOLUCIÓ 1/XI DEL PARLAMENT DE CATALUNYA

Al Ple Municipial d'Olesa de Montserrat del dia 25 de novembre del 2015, es va aprovar la moció presentada per Esquerra Olesa de Montserrat i Bloc Olesà, sobre el Suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya, a la qual es van sumar Cdc. La moció va ser llegida per la nostra regidora Mireia Monfort, i on el Bloc va donar llibertat de vot als seus regidors, va ser aprovat amb els següents vots:  11 vots a favor (2 d'Esquerra, 8 del Bloc Olesà i 1 de Cdc), 4 abstencions (les 4 del Bloc olesà) i 5 en contra (2 de Movem, 2 del Psc i 1 del PP), Des d'Esquerra a Olesa de Montserrat ens alegra i agraïm que s'hagi donat suport a aquesta moció, on s'expressa clarament l'inici del procés de desconexió amb l'estat espanyol, i l'aplicació de mesures molt urgents per ajudar a aquells col.lectius més vulnerables, els quals es veuen profundament afectats per aquesta crisi, i per tant els que més ho necessiten. Podeu llegir el contingut d'aquesta moció a continuació en el document adjunt.

Gran èxit de l'acte

L'acte de junts pel sí d'Olesa de Montserrat, ahir 21/9/2015, omple la plaça de la sardana. Els ponents de l'acte, de Erc, Cdc, l'ANC i Suma+e, movilitzen la nostra vila. És moment de solventar dubtes, de treure les pors que ens instauren des de fora, i ahir tot això es va esvaïr. La força de Xavi Vendrell, Marcel Padrós, les explicacions de Mercè Jou i la força de Nerea Martí, acompanyats de Martí Fortuny, van fer que tothom tingués ben clar que no hi ha dubtes ni temors, que diumenge tots hem de donar el vot de la nostra vida, el vot del nostre futur. Gràcies a tot els que vau venir a donar suport a la candidatura. Junts som invencibles!

Acte central Junts pel Sí a Olesa de Montserrat

Aquesta tarda, a 2/4 de 8h del vespre, us esperem a tots a la plaça de la sardana, amb l'acte de JUNTS PEL SÍ. Tens algun dubte sobre el nou país? Doncs avui poden quedar-te tots solventats. Amb la presència de Nerea Martí, Marcel Padrós, Xavier Vendrell i Mercè Jou, presentat per Martí Fortuny, tots ells membres de la candidatura. No us ho perdeu! Tindràs tota la informació que et cal per treure't de dubtes. Perquè ara és l'hora, i aquest diumenge has de donar el vot de la teva vida, oensant en el present i el futur del país i de tots els que hi vivim. Fes servir les xarxes socials amb el hastag #juntspelsíolesa

11 DE SETEMBRE 2015

Un any més l'orgull d'un país es reflecteix als carrers de Barcelona. És emocionant veure la mobilització de tots els catalans que volen un #noupaís de tots i per tots. Aproximadament un milió i mig de persones hem demostrat un any més que amb civísme aconseguirem construir una Catalunya independent. Des d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat Nord, van dirigir-se a la Meridiana 14 autobusos! Un èxit enorme! Una gran organització de l'ANC del nsotre poble (olesa per la independència), a qui cal agraïr les facilitats donades a totes les olesanes i tots el olesans per poder anar a omplir la ciutat. I com des de fa força anys anem fent, vam tornar a penjar l'estelada a la Torre del rellotge. Abans de començar la mobilització un gran equip de Junts pel sí ens vam dirigir a la parròquia de la vila perquè durant tota la didada Olesa pogués gaudir d'una estelada de gairebé 10 metres d'alçada. Des d'aquí donem les gràcies a tots aquells que vau venir a donar suport i a celebrar la diada de la nostra terra. Gràcies!!! Visca Catalunya Lliure!!! //*//

Junts pel sÍ

JUNTES PEL SÍ

Aquest dissabte, 5 de setembre de 2015, durant la gran festa dels Miquelets a Olesa de Montserrat, trobareu la parada a la plaça de la Sardana de JUNTES PEL SÍ. La presència de les dones ha de ser més rellevant que mai auquest 27S, perquè juntes farem un nou país; un nou país amb més justícia, més seguretat, un apís millor, amb més oportunitats i més recursos. Vine a veuren's, i fes-te candidata del JUNTES PEL SÍ / JUNTS PEL SÍ. Ho tenim a tocar. Ara és l'hora!

MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA

Des de la Secció Local d'ERC Olesa de Montserrat, us volem donar les gràcies pels 1058 vots i la confiança dipositada a les urnes aquest 24 de maig de 2015. Gràcies a vosaltres hem pasat de ser la última força, a ser la segona força a Olesa i a la Comarca del Baix Llobregat. El vostre suport ens encoratja a seguir treballant per un Nou País i per una Olesa millor i estem preparats i disposats a treballar de valent per aconseguir-ho, al vostre costat, escoltant les vostres inquietuds, necessitats i propostes, fent-nos mereixedors de la confiança dipositada en nosaltres. Gràcies, moltes gràcies!!!!

ACTE FINAL DE CAMPANYA

Ens agradaria poder compartir amb vosaltres el final de la campanya, per això us convidem a participar en el nostre ¨quinto¨especial i gaudir de la música mentre compartim un pica-pica i una copa de cava. T'esperem divendres a les 21h a la Plaça Fèlix Figueras i Aragay El 24M fem que el Nou País neixi als nostres pobles. El vot és a les teves mans i estem només a dues votacions de guanyar-ho tot! Vota ERC, vota Municipi, vota Independència